Vochtbestrijding specialisten

Betoninjectie

Betonscheur ? betoninjectie !

Constructiefouten en natuurlijke krimp

Funderingen en muren van beton reageren op temperatuurschommelingen en vocht- en droogteverschillen. Met name in nieuwbouw komt het voor dat enerzijds door geforceerd drogen en anderzijds door te snel bouwen er door constructiefouten scheuren en naden in betonmuren ontstaan, zowel uitwendig als inwendig.

Grindnesten

Tijdens het mengen en storten van beton kunnen door te vlug werken zowel holle ruimtes als zogenaamde grindnesten ontstaan in de betonnen muur zelf. Hier is de verhouding beton/grind niet goed en bestaat de ruimte uit los grind. Dit zijn veelal zwakke punten in de constructie en potentieel een bron van vochtdoorlating.

Door eerst een grondigd analyse uit te voeren (o.a. plaatsbepaling) is het mogelijk om met gerichte injecteringen deze holle ruimtes, grote scheuren in het beton e.d. te dichten door middel van injecties met speciaal gemaakt beton, afgestemd op de situatie.

Lees ook de informatie over scheuren in muren en vloeren repareren.

 

Advertenties

Injecteren tegen grondwater

Betoninjectie

Kleine scheuren in kelders, fundamenten en tunnels zijn voldoende om het indrukken van zogenaamd hydrostatische drukkend water mogelijk te maken. De waterafsluitende functie van ondergrondse bouwconstrcuties tegen drukkend water in de grond gaat hierdoor grotendeels verloren. Het in scheuren, gaten en kieren gedrongen water veroorzaakt wateroverlast door capillaire krachten en hydrostische druk. Het injecteren met een snel reagerende gel of hars via injecteren is een ideale oplossing om holle ruimten en scheuren snel op te vullen. zoadat het water verhinderd wordt om in de constructie te komen.

 

Gratis Offerte (klik op de geel/oranje button)

Devochtbestrijder.be is een specialistische website van een samenwerkings-verband van vochtbestrijdingsbedrijven. Heeft u last van vocht in huis ? Lees dan goed de website door, wellicht kunt u zelf al e.e.a. verhelpen. U kunt daarnaast ook een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen door op onderstaande button te klikken en het offerte-aanvraagformulier goed in te vullen. Werkzaamheden die wij u kunnen aanbieden:

Opsporen vochtoorzaken
Kelderafdichting compleet
Muren injecteren
Impregneren buitenmuren
Betonreparatie
Grondstabilisatie
Ventilatie
Constructief verlijmen

Gratis Advies en Inspectie

gratis vochtbestrijding offerte aanvragen
ISOLEADS