Vochtbestrijding specialisten

Gezondheidsproblemen

Te droge of te vochtige lucht : slecht leefklimaat

Teveel vocht slecht voor de gezondheid

Een te hoge vochtigheidsgraad binnen schaadt de gezondheid. Ademhalingsproblemen, allergieën, reuma, verkoudheden en dergelijke ontstaan en het duurt langer voordat men überhaupt ziektes te boven komt. Het immuunsysteem wordt verzwakt en met name voor infecties wordt men vatbehaarder

Leefklimaat wordt slechter

Een mens voelt zich het beste bij een juiste vochtigheidsgraad, niet te droog, maar zeker niet te vochtig. Uit onderzoek is gebleken dat mensen zich minder prettig voelen in vochtige ruimtes en daardoor gestresst raken. Meest ideale vochtgehalte is zo rond de 60 à 65 %, hoewel dit per individu kan verschillen.

Vocht in huis is schadelijk voor jong en oud

Schimmels, zwammen en ongedierte

Ademhalingsproblemen door te vochtige lucht

De gezondheidsproblemen die door vocht veroorzaakt of verergerd kunnen worden zijn legio. De directe invloed op de ademhalingsorganen is een uitstekend voorbeeld daarvan, maar ook het indirecte effect zoals het ontstaan van schimmels, zwammen en ongedierte heeft uiteindelijk gezondheidsproblemen tot gevolg.

De sporen van schimmels die met miljoenen tegelijk dagelijks in de woonvertrekken afgegeven worden zorgen ook voor ademhalingsmoeilijkheden, met name bij CARA-patiënten. Het ontstaan van hooimijt, zilvervisjes, houttorren, rioolvliegjes e.d. zorgen ook voor veel overlast en uiteindelijk voor gezondheidsproblemen.

Het niet-behaaglijk en comfortabel kunnen leven in de eigen woning zorgt voor geestelijke gezondheidsproblemen en stress.

Kortom : vochtbestrijding en vochtwering is noodzakelijk !

 

Gratis Offerte (klik op de geel/oranje button)

Devochtbestrijder.be is een specialistische website van een samenwerkings-verband van vochtbestrijdingsbedrijven. Heeft u last van vocht in huis ? Lees dan goed de website door, wellicht kunt u zelf al e.e.a. verhelpen. U kunt daarnaast ook een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen door op onderstaande button te klikken en het offerte-aanvraagformulier goed in te vullen. Werkzaamheden die wij u kunnen aanbieden:

Opsporen vochtoorzaken
Kelderafdichting compleet
Muren injecteren
Impregneren buitenmuren
Betonreparatie
Grondstabilisatie
Ventilatie
Constructief verlijmen
gratis vochtbestrijding offerte aanvragen

Advertenties

ISOLEADS