Vochtbestrijding specialisten

Bestrijding van schimmel

Het bestrijden van schimmels

Professionele schimmelbestrijding

Bestrijden van schimmelproblemen

Er zijn geen schimmels zonder vocht. Weren van vocht uit de bouwconstructie is daarom de basis voor het duurzaam bestrijden van schimmelvorming. In het binnenmilieu voorkomende schimmels hebben een relatieve vochtigheid van ten minste 62 - 65% nodig om te kunnen groeien. Vrijwel alle soorten schimmels groeien het snelst bij een relatieve vochtigheid tussen de 90 en bijna 100%. Bij 100% is echter geen groei mogelijk.

Actieplan tegen schimmel:

  • verwijder de schimmel zo snel mogelijk, om uitbreiding en aantasting van uw gezondheid te voorkomen
  • verhelp de oorzaak van de schimmel anders verschijnt de schimmel al snel weer op dezelfde plek !

Hoe schimmel verwijderen

Indien het een oud huis betreft met uitgebreide schimmelproblemen, dan kunt u het beste een vakman erbij halen. Vaak zullen de zwaar aangetaste delen compleet vervangen moeten worden. Bij kleinere problemen en nieuwe problemen kunt u vaak zelf al veel doen door het gebruiken an schimmeldodende middelen die in bijvoorbeeld bouwmarkten verkrijgbaar zijn. Ook het gebruik van het aggressieve bleekwater is een goede methode om schimmels te verwijderen (wees wel voorzichtig met uw ondergrond !).

Advertenties

Schimmel in de badkamer of douche

Schimmel komt vaak in de badkamer voor, vooral in de naden en voegen rondom de douce. Als u de voegen regelmatig met een gewoon reinigingsmiddel schoonmaakt, voorkomt u dat de schimmel zich hier invreet, want in dat geval moeten de naden opnieuw afgevoegd worden.

Gratis Offerte (klik op de geel/oranje button)

Devochtbestrijder.nl is een specialistische website van een samenwerkings-verband van vochtbestrijdingsbedrijven. Heeft u last van vocht in huis ? Lees dan goed de website door, wellicht kunt u zelf al e.e.a. verhelpen. U kunt daarnaast ook een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen door op onderstaande button te klikken en het offerte-aanvraagformulier goed in te vullen. Werkzaamheden die wij u kunnen aanbieden:

Opsporen vochtoorzaken
Kelderafdichting compleet
Muren injecteren
Impregneren buitenmuren
Onderkappen van muren
Betonreparatie
Grondstabilisatie
Ventilatie
Constructief verlijmen

Het bestrijden van schimmels

Schimmel in de kelder

Het verwijderen van schimmel op voegen

Bij het verwijderen van schimmelplekken op pleister- of voegwerk is het voldoende het oppervlak te reinigen. Vervangen van de pleister of voeg is in het algemeen niet nodig.

gratis vochtbestrijding offerte aanvragen

Advertenties

ISOLEADS